Kies voor uitbesteden telefoonservice

Je hebt een eigen bedrijf en heb jij dan altijd tijd om de telefoon te beantwoorden? In het begin als je net bent opgestart is het alleen misschien nog wel te doen, maar als je bedrijf ineens is gegroeid dan kan het lastiger worden. Je hebt bepaalde zaken die af moeten, je plant op een dag wat in en als dan de hele dag de telefoon gaat, dan kun jij niet doorwerken. Dit kan frustrerend zijn en klanten moeten langer wachten, daar wordt niemand vrolijk van. Daarom is het goed om de telefoonservice in te schakelen en zij kunnen dan de telefoon beantwoorden als je er niet bent of geen tijd hebt. De telefoon wordt dan zo opgenomen net alsof zij bij jouw bedrijf werken en ze kunnen dan de klanten te woord staan. Als je een dringend telefoontje verwacht, dan kan dat ook altijd direct door worden geschakeld naar jou. Maar je krijgt niet meer iedere klant zelf aan de telefoon en zo kun je je eigen werk doen en bespaar je toch veel tijd, iedere dag weer.    

Voordelen telefoon beantwoord dienst

De reden dat meer bedrijven voor de telefoon beantwoord dienst kiezen, is omdat zij zo hun handen vrij hebben om echt te ondernemen. Misschien moet je bestellingen in orde maken, op bezoek bij klanten, inkopen doen, medewerkers aansturen en zo zijn er nog veel meer zaken waar je dag in dag uit mee bezig bent. Als de telefoon iedere keer rammelt heb je geen tijd voor hetgeen wat je eigenlijk moet doen om alles goed aan te kunnen sturen. Het is daarom fijn dat de telefoon al wordt beantwoord en dan er notities gemaakt worden en jij toch kunt zien wie er gebeld hebben en waarom. De telefoon beantwoord dienst kan alles doorschakelen wanneer gewenst en jij hebt je handen vrij wanneer je wil. 

Mogelijkheden telefoon beantwoord dienst

Je hebt alles zelf in de hand bij de telefoon beantwoord dienst. Je geeft zelf aan welke vragen zij zelf mogen beantwoorden, wanneer zij een terug bel notitie kunnen maken, wanneer ze de telefoon door mogen schakelen, etc. Het is en blijft jouw onderneming en zo worden klanten ook te woord gestaan. Je kunt dus zelf bekijken wat je wil doen en wanneer je je handen even vrij wil hebben, dan kies je gewoon voor de telefoon beantwoord dienst, ze doen het graag voor je en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *