Track & trace voor je trucks

Je bent de eigenaar van een transportbedrijf en ziet dus regelmatig veel voertuigen langskomen op het werk. Zijn al deze voertuigen voorzien van een track & trace systeem? Heb je er überhaupt ooit aan gedacht om te werken met track & trace? Het kan best wel wat voordelen opleveren als je gebruik maakt van een truck tracker. Lees vooral verder indien je geïnteresseerd bent in het ontdekken van de voordelen voor jouw bedrijf.

Extra controle

Met een truck tracker wordt het mogelijk gemaakt om altijd in de gaten te houden waar de truck zich bevindt. Dit zorgt voor extra controle van je personeel. Je weet nu zeker dat er geen misbruik wordt gemaakt van de vervoersmiddelen die jij beschikbaar stelt voor het personeel. Wel zo fijn om te weten dat een medewerker niet stiekem van zijn/haar route afwijkt om bijvoorbeeld even een lekker bakje koffie te doen bij familie of vrienden. Je hoeft natuurlijk niet constant de tracker in de gaten te houden. Het personeel weet zelf dat ze altijd zichtbaar zijn en zullen niet zo snel expres afwijken van hun route. Dit is slechts een van de vele voordelen. Lees snel verder!

Levertijd

Door het volgsysteem kan een reële schatting worden gemaakt van hoe laat een bestelling bij de klant zal zijn. Dit is fijn voor zowel de klant als voor jou als baas van het bedrijf. De klant hoeft nu niet de hele tijd in de gaten te houden of het pakketje er eindelijk is en hoeft dus niet onnodig thuis te zitten wachten. Dit vergroot de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat mensen graag met jouw bedrijf in zee willen gaan. Een groot voordeel voor beiden dus.

Veiligheid

Daarnaast is het erg handig om een gestolen voertuig terug te kunnen vinden toch? Ook dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van de truck tracker. Het track en trace systeem laat de exacte locatie van een gestolen voertuig zien met behulp van GPS. Zo vind je de truck heel makkelijk weer terug. Handig toch?

Ben jij nu die eigenaar zonder track & trace systeem in je voertuigen? Wacht niet langer en zorg dat je voertuigen voortaan altijd en overal te volgen zijn. Niet alleen is het een extra controle van je personeel. Het zorgt dus ook voor een nauwkeurige schatting van de levertijd, verhoogt zo de klanttevredenheid en ook bij diefstal helpt het systeem enorm. Waar wacht je nog op? Bekijk snel online de mogelijkheden die er zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *